VÅR HISTORIE 

I fire generasjoner har Anleggsgartnermester Askeland preget private hager og utomhusanlegg i Bergen og omegn. Etter flere år i arbeid hos den bergenskjente anleggsgartneren Ingolf Eide, startet Ingvald Askeland for seg selv i 1938. Han ønsket å videreføre lidenskapen til anleggsgartnerfaget og fortsette å prege bybildet med godt håndverk og kvalitet i fokus.

I dag, 80 år senere, er fokuset fortsatt det samme. Familiebedriften drives videre av Nina Eileen Askeland (oldebarn til Ingvald) og Kjell Arne Vaka. Arbeidsområdet omfatter utenomhus-arbeider, nyanlegg, drift og vedlikehold som utføres i egen regi. Anleggsgartnermester Askeland har erfaring, kompetanse og utstyr til å ta alle typer oppdrag innenfor anleggsgartnerfaget. Vi håndterer utomhusanlegg for næringsbygg, offentlig sektor og privathager.  

Vi er heldige som får lov å operere i en bransje der fokus på bærekraft og miljø alltid har hatt høy prioritert. Kvalitet er et viktig fundament i vår virksomhet, også når det gjelder jobben vi gjør innen miljø og bærekraft. Anleggsgartnermester Askeland AS har satt seg mål om å bli sertifisert Miljøfyrtårn i løpet av 2021. Vi skal være nysgjerrige og opparbeide oss kontinuerlig kunnskap om klimaavtrykk innenfor vår bransje.

Bedriften teller i dag 17 ansatte og har kontor, lager og verksted på Straume i Øygarden kommune. Til sammen har de ansatte mer enn 200 års ansiennitet i bransjen.

IMG_2683.JPG

Nina Eileen Askeland

Daglig leder

Anleggsgartnermester

2856.JPG

Kjell Arne Vaka

Prosjektleder

Anleggsgartnermester

Rett_Mestermerke_2016.jpg
logo.JPG
viharlærling.JPG
SG_GULL_LYSBAKGRUNN.png
namlÔäó_cmyk.jpg